WAARMEE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN?

Verkoop

Een woning te koop zetten is één. Een woning verkopen is twee! Een juiste inschatting van de markt en het afgeven van een reële opbrengst is cruciaal bij het verkopen van een woning. Ook een goed publiciteitsplan kan bijdragen aan een snelle verkoop. Lensink Gussinklo Makelaardij is uw partner en zal u, als NVM-makelaar, optimaal van dienst zijn. Wij begeleiden het hele proces vanaf het bepalen van de vraagprijs tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. Tijdens alle stappen wordt u via ons klanten-intranet op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Aankoop

Naast het verkopen van een woning, kunnen wij u ook helpen met het vinden van de juiste woning passend bij uw wensen en budget. Wij kennen de regio en weten wat er te koop is. Wij nemen u desgewenst al het werk uit handen, van zoeken tot het voeren van de onderhandelingen met de verkopende partij. En als er eenmaal tot overeenstemming is gekomen, zijn wij ook aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Verhuur

Bent u op zoek naar huurders voor een woning of appartement? Ook op dit gebied zijn wij u graag van dienst. In ons klantenbestand bevinden zich altijd mensen die op zoek zijn naar een huurwoning. Wij bemiddelen tussen u en de potentiële huurder.

Aanhuur

U wilt niet kopen, maar huren? Ook dan kunt u bij ons terecht. Vooraf bespreken wij uw wensen en aan de hand daarvan gaan wij op zoek naar een passende huurwoning of -appartement.

Taxatie

U wilt de waarde van uw woning weten of uw geldverstrekker eist een taxatie van een aan te kopen woning. Onze gecertificeerde taxateurs kunnen dit voor u verzorgen. Als NVM-makelaar maken wij gebruik van een uniforme meetinstructie voor het opmeten van oppervlakken en inhouden. Hierdoor worden alle NVM-taxaties op dezelfde manier uitgevoerd. Ook ondergaat elke makelaar een periodieke hercertificering. Hierdoor is de kwaliteit van de kennis gewaarborgd. De taxateurs zijn aagesloten bij NWWI, Stichting VastgoedCert enTaxateurs Unie.

Advies

Een makelaar-taxateur is ook adviseur. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen met het oplossen van bepaalde vastgoedgerelateerde vraagstukken. Ook kunnen wij terugvallen op de kennis binnen de NVM.