ALS BEDRIJFSMAKELAAR HELPEN WIJ U VERDER!

Lensink Gussinklo Makelaardij is NVM Business makelaar. Ons kantoor beschikt over de benodigde kennis en ervaring op het gebied van verkoop van zakelijk vastgoed. Wij zijn op de hoogte van de actuele (regionale) marktontwikkelingen en worden doorlopend bijgeschoold door de NVM. Hierdoor zijn wij ook bekend met de nieuwste wet- en regelgeving. Hierdoor voldoen wij aan de eisen op het gebied van deskundigheid en integriteit die de NVM aan haar leden stelt.

Verkoop

Voor de verkoop van uw bedrijfsruimtekantoorruimte of winkelruimte bieden wij een uitgebreid dienstenpakket. Als partner nemen wij u het nodig werk uit handen, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw onderneming. Tijdens het proces zal er regelmatig overleg plaats vinden tussen u en onze bedrijfsmakelaar. Zo blijft u te allen tijde nauw betrokken bij de verkoop.

Aankoop

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte, een winkelruimte of een kantoorruimte? Onze bedrijfsmakelaars helpen u graag verder. Hierbij gaan wij verder dan zoeken alleen en adviseren u ook op het gebied van bijvoobeeld een geschikte locatie. Lensink Gussinklo Makelaardij heeft een zeer uitgebreid zakelijk netwerk, zodat u snel een passende ruimte zult bezitten.

Verhuur

U wilt een bedrijfsruimtekantoorruimte of winkelruimte verhuren? Vanuit ons zakelijk netwerk en door onze actieve begeleiding, zoeken wij een geschikte huurder.

Aanhuur

Wanneer u voor uw onderneming op zoek bent naar geschikte bedrijfsruimte en u wilt huren, dan helpen wij u deze te vinden. Wij kennen het aanbod in de regio. En dat in combinatie met ons zakelijk netwerk, levert u snel resultaat op.

Taxatie middels Taxatie Management Systeem

Door gebruik te maken van het Taxatie Management Systeem of kortweg TMS wordt er getaxeert met uniforme uitgangspunten. Deze zijn vastgelegd in de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed©. Het Taxatie Management Instituut draagt zorg voor het beheer van het Taxatie Management Systeem. Als gecertificeerd taxateurs bedrijfsmatig vastgoed kunnen wij de taxatie verzorgen voor zakelijk vastgoed t.b.v.

  • financieringsaanvragen
  • aan- en verkoopbeslissingen
  • fiscale doeleinden
  • minnelijke waarderingen
  • huurwaarde taxaties
  • fusies

Advies

Wij zijn als NVM Business makelaar op de hoogte van de markt en beschikken over een uitgebreid zakelijk netwerk. Wij adviseren u graag over uw huisvestingsvraagstuk, een geschikte locatie of reële vraagprijzen. Daarnaast helpen wij u alle overige vragen rond zakelijk vastgoed te beantwoorden. Ook in gesprekken met accountants en/of de belastingdienst.

Beleggingen en Vastgoedbeheer

Bent u op zoek naar een belegging of een beheerder van uw zakelijk vastgoed, dan kunt u terecht bijSchepershuus B.V. van NVM-makelaar Karsten Gussinklo.