Verkoop & aankoop van vastgoed

Verkoop voor particulier

Een woning te koop zetten is niet hetzelfde als een woning verkopen. Wij vinden dat het cruciaal is een juiste inschatting van de markt te geven, een reële waarde te bepalen en een promotieplan op te stellen voor elke individuele woning. Dit laatste kan bijvoorbeeld de verkoop versnellen.

Wij begeleiden elke stap in het gehele proces om u optimaal van dienst te zijn. Van het bepalen van de vraagprijs tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris. U kunt zelf op de hoogte blijven door in te loggen op ons intranet. 

Aankoop voor particulier

Het vinden van een woning die helemaal past bij al uw wensen en binnen uw budget valt, kan een lastige zaak zijn. Wij kennen de regio, weten wat er te koop is en wat een huis waard is. Met uw hulp vinden we de juiste woning voor de juiste prijs voor u!. Met onze hulp hoeft u zich geen zorgen te maken bij de zoektocht of de onderhandelingen met de verkopende partij. Na overeenstemming zijn we er uiteraard ook bij de steuteloverdracht bij! 


Verkoop zakelijke markt

U kunt bij ons terecht bij de verkoop van uw bedrijfs-, kantoor- of winkelruimte. Wij zijn een partner die u werk uit handen neemt, maar u wel van alles op de hoogte houdt. U bent volledig geïnformeerd en u kunt zich tegelijkertijd concentreren op het runnen van uw onderneming.

Aankoop zakelijke markt

Bent u op zoek naar een bedrijfs-, winkel- of kantoorruimte? Ook hiervoor kunt bij ons terecht. Wij zoeken niet alleen een ruimte, maar adviseren u ook over bijvoorbeeld een geschikte locatie. Wij hebben een uitgebreid zakelijk netwerk, zodat wij snel een ruimte voor u vinden die aan uw wensen voldoet."