Vorige | Volgende

Veldmate 0 ong Dinxperlo

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Nog één kavel beschikbaar!

Realiseer uw eigen woning op een royale kavel!

In een rustig nieuwbouw woonwijk aan de rand van de bebouwde kom met zicht op het prachtige buitengebied van Dinxperlo gelegen bouwkavels voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis. In totaal zijn er drie royale kavels te koop van ca. 870 m².

Nadere omschrijving
Altijd al gedroomd om zelf een woning te (laten) bouwen op een fantastische locatie?
Dan is dit een unieke kans. De kavels zijn volledig vrij van architect en/of aannemer. De kavels liggen prachtig in een rustige nieuwbouw woonwijk aan de rand van het dorp Dinxperlo. De kavels zijn gelegen op het noorden en hebben een vrij uitzicht over het buitengebied met landerijen. De kavels zijn omgeven door het kenmerkende Achterhoekse coulissen landschap, wat uitnodigt voor het maken van fiets- en wandeltochten. De bebouwde kom, het dorpscentrum met haar winkels, de weekmarkt en scholen liggen op korte afstand. Ook omliggende plaatsen als Aalten, Varsseveld of de steden Doetinchem en Bocholt (Duitsland) zijn goed bereikbaar. Het beste uit twee werelden.

Aan u de keus hoe u de nieuwbouw, uiteraard met inachtneming van de voorwaarden, wilt aanpakken. De kavel biedt vele mogelijkheden. De tuin is op het noorden gesitueerd. Indien gewenst, is het bespreekbaar om de kavel zelfs nog te vergroten. De koper dient zelf onder meer zorg te dragen voor de aanleg van nutsvoorzieningen, riool, infiltratiesysteem en het verkrijgen van een vergunning met alle hiervoor benodigde onderzoeken (na de eigendomsoverdracht).

De prijs is "vrij op naam" inhoudende: inclusief 21% BTW, kadaster kosten voor de uitmeting, kadastrale kosten voor de eigendomsakte en de notariskosten voor de eigendomsakte bij projectnotaris Brinkman en Rensen notarissen in Aalten.

Bestemming
De kavels maken onderdeel uit van het bestemmingsplan "Kern Dinxperlo 2012 uitwerkingen Veldmate-3 woningen". De percelen grond zijn bestemd als "wonen", artikel 5. De voorschriften zijn als bijlage opgenomen. In de realisatieovereenkomst tussen de gemeente Aalten en de verkoper zijn de bouw van een 3 tal vrijstaande woningen, het bouwvlak, de bouwhoogte van 10 meter en een goothoogte van 4 meter opgenomen. Wij of de gemeente Aalten informeren u graag over de actuele status van het nieuwe bestemmingsplan.

Beknopte kerngegevens
- Perceelgrootte van ca. 867 m² per kavel
- Vrij van aannemer
- Vrij van architect
- Bouw van vrijstaand woonhuis
- Bijgebouw oppervlakte van maximaal 100 m²
- Koper neemt alle verplichtingen uit de realisatieovereenkomst met de gemeente Aalten over van verkoper

Aanvaarding
Per direct

Vraagprijzen
- Kavel I circa 867 m² (hoekkavel): € 195.000 v.o.n. (verkocht)
- Kavel II circa 867 m²: € 185.000 v.o.n.(verkocht)
- Kavel III circa 867 m²: € 185.000 v.o.n. (verkocht onder voorbehoud)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
direct

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
867 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dinxperlo
Sectie
F
Perceel
2319
Oppervlakte
36738 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object