Op 11 september heeft een NVM-beoordelaar Lensink Gussinklo Makerlaardij onder de loep genomen. Zijn oordeel was zeer positief: Makelaardij uit Dinxperlo voldoet volledig aan de NVM-norm. 

De eigenaren Karsten en Erwin zijn blij met het rapport: “Wij streven ernaar om constant kwaliteit te leveren aan onze klanten en op de juiste manier te werk te gaan. Een NVM-rapport met een goede beoordeling is hier een mooie bevestiging van”. Volgens de NVM-beoordelaar is de uitstraling van de Makelaardij professioneel. Het kantoorpand is in zeer goede staat en heeft een nette en historische uitstraling. Maar ook de onlinepresentatie is van hoge kwaliteit, bezoekers kunnen bijvoorbeeld via de website eenvoudig een digitale 
rondleiding krijgen van het kantoorpand. Verder blijkt uit het rapport dat er een prettige en open sfeer heerst en dat Lensink Gussinklo Makelaardij zorgvuldig en transparant omgaat met zijn klanten. Bovendien liet de NVM-beoordelaar weten dat Lensink Gussinklo Makelaardij maatschappelijk betrokken is en kennis van zaken heeft door de jarenlange ervaring van de eigenaren. 

Lensink Gussinklo Makelaardij is erg blij met het NVM-rapport en zal er alles aan doen om hoge kwaliteit te blijven leveren aan zijn klanten.