Op zaterdag 4 november komt de beste FIFA 18 speler van Gelderland en tweevoudig Nederlands kampioen naar Dinxperlo. Paskie Rokus, die namens Vitesse uitkomt in de “eDivisie”, geeft van 13:00 uur tot 17:00 uur een FIFA 18 masterclass voor kinderen en jongeren tot 18 jaar in het kantoor van Lensink Gussinklo Makelaardij. Een aantal gamers mogen hem zelfs uitdagen.

Paskie is een 25-jarige Arnhemmer en neemt dit jaar voor de tweede keer deel namens Vitesse aan de eDivisie. Binnen de eDivisie nemen de officiële eSporters van de achttien Eredivisieclubs het virtueel tegen elkaar op om het kampioenschap in FIFA 18 Ultimate Team. Al jarenlang is Paskie in de weekenden op de Theo Bos-tribune te vinden, waar hij zijn club naar de overwinning probeert te schreeuwen. De liefde voor het spelletje blijft echter niet beperkt tot GelreDome: als fervent gamer ontwikkelde hij sterk zijn kwaliteiten in de FIFA-gamereeks. “Ik kijk er naar uit om een potje FIFA te spelen in Dinxperlo en de aanwezigen wat tips en trucs te geven,” zegt Paskie Rokus.

Tweevoudig Nederlands kampioen

In 2012, zijn eerste echte FIFA-seizoen, kroonde Paskie zich gelijk tot Nederlands Kampioen. In 2013 mocht hij zelfs naar de Wereldkampioenschappen in Las Vegas, waar hij het schopte tot de top 32 spelers. Een wereldprestatie, aangezien maar liefst 500.000 deelnemers een gooi deden naar de titel. In 2015 wist Paskie zich opnieuw tot Nederlands Kampioen te kronen en is daarmee één van de meest succesvolle Nederlandse FIFA-spelers.

 

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de Gamemasterclass van de beste eSporter van Gelderland. De kinderen die zich hebben aangemeld hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen. 

 

Praktische informatie
Datum: zaterdag 4 november.
Locatie: Lensink Gussinklo Makelaardij.
Tijd: van 13:00 uur tot en met 17:00 uur.
Er zijn beperkte plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! Op = op.

 

* Er worden foto’s van het evenement gemaakt. Deze kunnen voor marketingdoeleinden worden gebruikt.
* Kinderen tot 16 jaar hebben toestemming nodig van hun ouders.
* Je kunt je samen met een vriend of vriendin opgeven.
* Na de aanmeldingsperiode zullen we de uitnodigingen versturen.