Op zaterdag 4 november organiseerde Lensink Gussinklo Makelaardij een gamemiddag voor de kinderen uit de omgeving van Dinxperlo. Met een opkomst van 40 kinderen was de middag een groot succes!
De middag ging van start met een leuke en interessante masterclass over de voetbalgame verzorgd door Paskie Rokus. De eSporter van Vitesse vertelde wat er voor nodig is om eSporter te worden en gaf verschillende tips en tricks aan de aanwezige kinderen. Bovendien was er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de tweevoudig Nederlands kampioen en hier werd maar al te graag gebruik van gemaakt. De rest van de middag konden de kinderen een potje spelen tegen Paskie en met de eSporter op de foto gaan.
Op maar liefst vijf spelcomputers werd er na de masterclass een FIFA-toernooi gespeeld. In teams van twee gingen de kinderen de strijd aan. In een zinderende finale gingen Hidde en Maarten met een 5-0 winst ervandoor. Zij waren de gelukkige winnaars van de middag en kregen naast de eeuwige roem ook nog een game cadeau.
Wij hebben erg genoten van de gamemiddag en wij willen jullie allemaal bedanken voor de komst!