Als u uw woning verkoopt via Lensink Gussinklo Makelaardij krijgt uw woning een eigen website! Hiervoor zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan met HomeShow.

HomeShow biedt meer mogelijkheden dan Funda om eigenschappen van een woning goed voor het voetlicht te brengen. Daarnaast krijgt elke woning een unieke domeinnaam op basis van www.straatnaam+huisnummer.nl. Deze domeinnaam is geschikt voor de promotie en communicatie van de woning. Lensink Gussinklo heeft een exclusief contract met HomeShow voor de regio Dinxperlo, De Heurne en Oude IJsselstreek en biedt hiermee een uniek presentatiemiddel. Alle beschikbare informatie van het object, inclusief grote foto’s, video’s, 3D presentaties etc worden geplaatst in de HomeShow.

Met één klik kan er vanuit de HomeShow een brochure in PDF gegenereerd worden. Op de voorkant van de brochure wordt de domeinnaam (als link) duidelijk uitgelicht. De woning aan de Tol 34 was de eerste woning die een eigen HomeShow kreeg. Inmiddels zijn er veel andere woningen in ons aanbod gevolgd.

Alle woningen die Lensink Gussinklo Makelaardij aanbiedt, zijn uiteraard terug te vinden op Funda.nl, op onze eigen site en op social media. Van sommige woningen hebben we zo veel prachtige foto’s en nieuwe weergaves, zoals drone video’s en 3D-presentaties die we helaas niet kwijt kunnen op Funda. Daarom hebben we ‘De HomeShow’ laten ontwikkelen. Eerder hebben we al unieke websites gemaakt voor o.a. de woning aan Hagenbosch 6 en Caspersstraat 42, maar met Homeshow hebben we het gestandaardiseerd en kunnen al onze klanten snel en eenvoudig gebruik maken van deze mooie service.

De woningmarkt trekt flink aan en naast onze uitgebreide standaardset aan middelen om woningen onder de aandacht te brengen is "De HomeShow’ een service die onze klantgerichtheid en het innovatieve karakter van ons makelaarskantoor laat zien.

Meer informatie over deze dienst? Neem contact met ons op!