Vorige | Volgende

Kalverweidendijk 0 ong DINXPERLO

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Realiseer uw eigen woning op een royale kavel!

Prachtig aan de rand van het buitengebied en de bebouwde kom gelegen, een drietal RIANTE BOUWKAVELS (waarvan nu nog 2 beschikbaar) voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis. Landelijk ligging en een uitstekende bezonning op het westen.

Nadere omschrijving
Altijd al gedroomd om zelf een woning te (laten) bouwen op een fantastische locatie?
Dan is dit een unieke kans. De kavel is volledig vrij van architect en/of aannemer. De kavels liggen prachtig aan een zijweg van de Kalverweidendijk, ten oosten van de woonboerderij Kalverweidendijk nummer 9 en tegenover nummer 36. Eén kavel is reeds verkocht en hierop is een prachtig en stijlvol vrijstaand herenhuis gebouwd. De Kalverweidendijk is een graag bewoonde en ruim opgezette laan met statige herenhuizen en woonhuizen in het hogere prijssegment. De kavels zijn omgeven door het kenmerkende Achterhoekse coulissen landschap, wat uitnodigt voor het maken van fiets- en wandeltochten. De bebouwde kom, het dorpscentrum met haar winkels, de weekmarkt en scholen liggen op korte afstand. Ook omliggende plaatsen als Aalten, Varsseveld of de steden Doetinchem en Bocholt (Duitsland) zijn goed bereikbaar. Het beste uit twee werelden.

Aan u de keus hoe u de nieuwbouw, uiteraard met inachtneming van de voorwaarden, wilt aanpakken. De kavel biedt vele mogelijkheden. De tuin is op westen gesitueerd. Indien gewenst, is het bespreekbaar om de kavel zelfs nog te vergroten. Voor rekening van de verkoper zal bij verkoop een verkennend bodem- en grondwater onderzoek worden uitgevoerd. De koper dient zelf onder meer zorg te dragen voor de aanleg van nutsvoorzieningen, riool, infiltratiesysteem en het verkrijgen van een vergunning (na de eigendomsoverdracht).

De prijs is "vrij op naam" inhoudende: inclusief 21% BTW, kadaster kosten voor de uitmeting, kadastrale kosten voor de eigendomsakte en de notariskosten voor de eigendomsakte bij projectnotaris Brinkman en Rensen notarissen in Aalten.

Bestemming
Recent is er een nieuwe bestemmingsplan opgemaakt waarbij het perceel aangemerkt als "wonen-1", artikel 24. De voorschriften zijn als bijlage opgenomen. Het nieuwe bestemmingsplan is vastgesteld en verkeert in de eindfase. In de realisatieovereenkomst is een goothoogte van 6 meter opgenomen. Wij of de gemeente informeren u graag over de actuele status van het nieuwe bestemmingsplan.

Beknopte kerngegevens
- Perceelgrootte vanaf bijna 1.600 m², uitbreiding is bespreekbaar
- Vrij van aannemer
- Vrij van architect
- Bouw van vrijstaand woonhuis met inhoud van maximaal 750 m³
- Bijgebouw oppervlakte van maximaal 200 m²

Vraagprijzen
- Kavel I circa 2.000 m² : Verkocht
- Kavel II circa 1.625 m² : Verkocht onder voorbehoud
- Kavel III circa 1.590 m² : Verkocht onder voorbehoud
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1590 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Dinxperlo
Sectie
F
Perceel
701
Oppervlakte
1590 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object