Vorige | Volgende

DRU-laan 0 ong Ulft

Koopsom € 149.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

De laatste kavel op een schitterend complex!

Fraai, op het DRU-Industriepark gelegen, BOUWKAVEL van circa 443 m² voor de bouw van een sfeervol vrijstaand woonhuis. Direct bij het levendige en het culturele hart van de DRU-terrein. Altijd al zelf een woning willen laten bouwen? Dan is dit een unieke kans.

Omschrijving
De kavel ligt op een herkenbare en zichtbare hoek van de Gietijzerlaan en de Dru-laan.
Aan de voorzijde is er zicht op een parkachtige groenvoorziening met hagen en parkeerplaatsen en daarachter is de SSP-hal. Op korte afstand ligt het voormalige portiersgebouw met onder meer het bruisende grand café "Het Schaftlokaal".

Er is door de gemeente Oude IJsselstreek een beeldkwaliteitsplan opgesteld. Dit kwaliteitsplan geeft aan dat de woning onder meer refereert aan stijlkenmerken uit de periode 1900-1940 met een rijke uitstraling en detaillering. Het volledige beeldkwaliteitsplan is beschikbaar. In eerste instantie was deze kavel bestemd voor de bouw van twee half vrijstaande herenhuizen, echter dit is nu aangepast naar een kavel voor de bouw van een vrijstaande woning. De maximale goothoogte bedraagt 6.5 meter en de nokhoogte 10.5 meter.

De verkopende aannemer/ontwikkelaar de Klaassengroep, gaat graag met u in gesprek over de bouwmogelijkheden en de bouw van uw droomwoning.

Markante en historische omgeving
De kavel maakt onderdeel uit van het sfeervolle DRU-terrein. Het is een bijzonder fraaie combinatie van nieuwbouw en historie. Er zijn onder meer prachtige Rijksmonumentale gebouwen met onder meer de cultuurfabriek, een poppodium, de raadzaal, een bibliotheek, het innovatiecentrum Civon en een restaurant/grand café. Een fraaie militaire Bailey brug geeft toegang naar de achterliggende natuur. Op de DRU is altijd wel wat te doen op het gebied van muziek, voorstellingen, exposities en dergelijke. Kunst, cultuur en natuur komen hier mooi samen.

Het nabij gelegen winkelcentrum van Ulft is de afgelopen jaren gerevitaliseerd en heeft winkels, supermarkten en er zijn scholen in de directe omgeving. De snelweg A18 naar Arnhem is vlot bereikbaar, eveneens de stad Doetinchem.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
443 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Gendringen
Sectie
T
Perceel
8228
Oppervlakte
443 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan park, in woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object