Vorige | Volgende

Doetinchemseweg 0 ong Varsseveld

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

- Mogelijkheid nieuw te realiseren seniorenwoning op gedeelte perceel!
- Vrijstaande 30'er jaren woning met dubbele woonbestemming!
- Te koop als geheel of in delen!

Aan een doorgaande weg in het centrum van Varsseveld gelegen, zeer ruim en karakteristiek vrijstaand 30'er jaren woning. De woning is momenteel opgesplitst als dubbel woonhuis en beschikt ook over een dubbele woonbestemming. De woning(en) beschikken over een aangebouwde berging, ruime oprit, tuinhuis en zeer ruim bemeten perceel. Naast koop in het geheel is het ook mogelijk om op een gedeelte, ca. 460m², van het perceel een nieuwe seniorenwoning te realiseren!

De woning is altijd in dezelfde familie geweest en in de afgelopen periode bewoond door een tweetal familieleden met hun gezin. De woning is grotendeels in tweeën gesplitst, m.u.v. een gedeelte van de zolder. De woning wordt te koop aangeboden in de huidige vorm als dubbel woonhuis, maar er is ook een mogelijkheid om op een gedeelte van het naast gelegen perceel een nieuw te bouwen seniorenwoning te realiseren. Voor deze nieuw te realiseren seniorenwoning is door de huidige eigenaren reeds een bestemmingsplan wijziging ingediend. Indien een toekomstige koper interesse heeft om deze seniorenwoning te gaan realiseren zal men in ruil hiervoor wel de dubbele woonbestemming van de bestaande opstal worden omgezet naar enkele woonbestemming. De onroerende zaak zou zeer geschikt kunnen zijn voor bijvoorbeeld kopers die opzoek zijn naar een locatie waar ze samen met één van hun kinderen zouden kunnen wonen of opzoek zijn naar een locatie waar men bijvoorbeeld zorg zou kunnen bieden aan een inwonend familielid. Kortom een locatie met meerdere mogelijkheden.

Indeling
Doetinchemseweg 54:
Begane grond: Entree, hal, toilet, trapopgang en meterkast, ruime woonkamer met houtenvloer en openkeuken v.v. luxe keuken met natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, berging met aansluitingen wasmachine en droger en aangebouwde berging.
1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers deels v.v. inbouwkasten en dakkapellen en een badkamer v.v. een wastafel, ligbad en toilet.
2e verdieping: gezamenlijke bergzolder met no. 56 en opstelplaats cv-installatie no. 54, bereikbaar middels een vlizotrap.

Doetinchemseweg 56:
Begane grond: Entree, hal, toilet, trapopgang, woonkamer met kelder-/meterkast en half openkeuken v.v. luxe keuken met natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, slaapkamer/kantoor, berging/ bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger, badkamer v.v. douche en een wastafel.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers waarvan één v.v. een dakkapel en één v.v. een dakterras met doorgang naar de zolder/ berging van de aanbouw met opstelplaats cv-installatie.
2e verdieping: gezamenlijke bergzolder met no. 54 bergzolder en aparte zolder, bereikbaar middels een vlizotrappen.

Nadere omschrijving
Deze oorspronkelijk in 1936 gebouwde "dorpsboerderij" beschikt nog over een aantal kenmerkende 30'er jaren onderdelen aan de buitenzijde zoals o.a. het metselwerk, de houten luiken, de dakkapellen alsmede de grote houten overstekken. Aan de achterzijde is in een latere periode nog een berging/ bijkeuken met zolder aangebouwd. De buitenzijde verkeerd in een redelijk tot goede staat van onderhoud. De binnenzijde van de woning is in de loop der jaren opgesplitst in een tweetal woningen, elk met een eigen entree, eigen installaties en eigen nutsaansluitingen. De woning(en) zijn altijd keurig bewoond en waar nodig onderhouden, maar beschikken niet over de heden ten dage gewenste isolerende voorzieningen. Daarnaast is modernisatie c.q. vervanging van bijvoorbeeld de badkamers en zachtboard plafonds op verdieping wenselijk. Beiden woningen beschikken over een mooie keuken v.v. natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur.

Naast de mogelijkheid om de woning te kopen in de huidige vorm of de mogelijkheid om er nog een seniorenwoning bij naast te zetten, zou een mogelijke koper ook kunnen beslissen om bijvoorbeeld het geheel te kopen om daarna zelf de bouwkavel te verkopen en in de bestaande woning zelf te gaan wonen of andersom.

De woning is op een goede locatie in het centrum van Varsseveld gelegen, kort nabij de in- en uitvalswegen naar de snelweg A-18 (Doetinchem en Arnhem) en de Twenteroute richting Enschede. De woning is op korte afstand gelegen van alle haar dorpse voorzieningen, de vrijdag weekmarkt, scholen, sportvelden, sporthal, zwembad en het treinstation (Winterswijk -Arnhem).

Beknopte kerngegevens
- Bouwjaar : 1936
- Perceelgrootte : 1160m²
- Inhoud (totaal) : 1148m³
- Woonoppervlakte (totaal) : 248m²
- Overige inpandige ruimte : 82m²
- Gebouw geb. buitenruimte: 6m²
- Externe bergruimte : 9m²
- Nutsvoorzieningen : beide woningen beschikken over eigen nutsaansluitingen
- Verwarming no. 54 : radiatoren middels een Atag hr-ketel uit 2009
- Verwarming no 56. : radiatoren middels een Atag hr-ketel uit 1999
- Bezonning : noordoost
- Energielabel : voorlopig label G

Aanvaarding
In overleg

Vraagprijs Gehele object
€ 449.000 kosten koper

Vraagprijs bouwperceel van ca. 460m²
€ 135.000 kosten koper

Vraagprijs bestaande woning met ca. 700m² perceel
€ 315.000 kosten koper
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
460 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Varsseveld
Sectie
I
Perceel
844
Oppervlakte
460 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In centrum
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object